Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Deal doneren aan Mats
Wilt u mij, als bedrijf of particulier, steunen in mijn ambitie om toptennisser te worden dan kunt u via de website www.matsdeal.nl uw Deal aanbieden. Ik ben u erg dankbaar als u een "MatsDeal" voor verkoop beschikbaar stelt! 
Een toelichting bij de achtergrond en het principe van de MatsDeal vindt u hier.

Ik zal er voor zorgen dat uw deal netjes gepresenteerd wordt! Voor u een unieke manier om op een originele wijze een bijdrage te leveren aan mijn ambitie. Ook een kans om (nieuwe) producten of diensten onder de aandacht te brengen onder een breed publiek. Uiteraard moet u het mij ook een beetje gunnen.......

Uw product of dienst wordt bij "Deals op een rij / Alle MatsDeals" toegevoegd. De presentatie is altijd als volgt:
- Korte titel om product/dienst te beschrijven
- Summiere beschrijving van de deal die u aanbiedt, met daaronder indien beschikbaar uw websiteadres
- Verkoopprijs wordt getoond (= 75 % van de reguliere verkoopprijs)
- Deal aangeboden door: logo + korte beschrijving van degene die de deal aanbiedt
 
N.B. Product of dienst blijft uw eigendom, totdat iemand het gekocht heeft! De afnemer betaalt via de website voor de Deal, waarna wij er voor zorgen dat u de B.T.W. ontvangt en de meeropbrengst overgemaakt wordt op de rekening van Stichting Tennis Promotie Mats Hermans.

 Heeft u nog vragen dan hoor ik dat graag. U kunt mij het beste bereiken per mail: info@matshermans.nl

Aanmelden


Vermeld hier de reguliere verkoopprijs
Beschrijf kort het product of de dienst die u wilt doneren.
U kunt hier het logo van uw bedrijf uploaden, bij voorkeur een .jpg-bestand. Mailen mag natuurlijk ook. (info@matshermans.nl)