Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Uitleg over de MatsDeal
 
Achtergrond van de MatsDeal
Mats   De "MatsDeal" is bedacht om mij te helpen mijn doelen te realiseren en m'n ambitie na te streven om toptennisser te worden.
De kosten, voor individuele sporters in de tennissport, zijn enorm. Te denken aan kosten voor (privé) trainingen, baanhuur, bewegingsscholing, individuele begeleiding, vervoer, deelname aan (internationale) toernooien, hotelkosten, materiaal, kleding, sportvoeding etc.
De opbrengsten van de MatsDeal gaan naar de "Stichting Tennis Promotie MatsHermans". De stichting staat ervoor garant dat alle inkomsten uitsluitend uitgegeven worden aan mijn tennis ontwikkeling en ambities.

Wilt u wat meer weten over mijn activiteiten als tennisser? Kijk dan eens bij "Mats tennist".
Mats.

Het principe van de MatsDeal
-

  Bedrijven of particulieren bieden een product of een dienst aan via www.matsdeal.nl tegen 75 % van de reguliere verkoopwaarde.
-

  De koper neemt het product af tegen, minimaal het vermelde bedrag. Mocht de koper een hoger bedrag dan het gevraagde willen betalen dan mag dat natuurlijk ook.
-   Het volledige bedrag (evt. na verrekening van de B.T.W., indien van toepassing) komt ten goede van de Stichting ter ondersteuning van mijn ambitie.

N.B. Na betaling van de MatsDeal ontvangt u per omgaande een voucher van de betreffende MatsDeal of wordt met u en het bedrijf de "levering" afgestemd.

MatsDeal

Stichting Tennis Promotie Mats Hermans     Statutair gevestigd te Tuulshoek 60, Heythuysen
KvK-nummer 54020875   info@matshermans.nl